Information

När du gör en brasiliansk vaxning hos oss så använder vi oss främst av varmvax, det betyder att vi rycker bort dina hårstrån enbart med hjälp av vaxet. I annat fall fästs en remsa i vaxet som man sedan tar tag i och rycker bort, en metod vi använder oss lite utav.

Vi rekommenderar att för bästa resultat upprepa behandlingen efter ungefär en månad och att inte använda rakhyvel mellan gångerna då detta medför grövre hårväxt och stubb. Om du regelbundet gör en brasiliansk vaxning kommer dina hårsäckar vänja sig vid detta och din hårväxt kommer bli glesare och mjukare och vaxningen kommer att bli mindre och mindre smärtsam.

Ibland kan det uppstå en lätt rodnad som bör försvinna inom det närmaste dygnet, för personer med känslig hud kan det dock ta lite längre tid. Efter din brasilianska vaxning behandlar vi området och Aloe Vera och Folisan. Du slipper grov stubb som kliar, undantaget kan vara första gången.

Din hud kommer kännas underbart mjuk och len.

Rekommendation

Vi rekommenderar inte brasiliansk vaxning för dig som är känslig och lätt får utslag. Är du osäker kan ett test utföras på ett mindre område för att visa hur huden reagerar efter några dagar. Har du lättirriterad hud kan det räcka med att använda parfymfri Aloe Vera några dagar innan behandling.

Om du lätt får hårsäcksinflammation så rekommenderar vi efter behandling en daglig användning av Folisan, som appliceras tills uppkomsten av de första hårstråna. Har du problem med hårsäcksinflammationer kan du behöva göra regelbundna uppehåll från vaxning och rakning.

För bästa resultat bör håret vara minst 1 cm långt, är hårväxten för lång kan den trimmas på plats.

Vi rekommenderar att du tvättar dig med intimtvål innan du gör en brasiliansk vaxning samt att du som har intimsmycken avlägsnar dessa innan behandlingen då de kan fastna i vaxet och orsaka skador.

Om du väljer att bortse från denna rekommendation och ha kvar dina intimsmycken så gör du det under eget ansvar och på egen risk.

Du är inte förhindrad från att ha samlag efter en brasiliansk vaxning men efter den första behandlingen kan du vara lite öm.

En reklamation kan göras senast två dygn efter vaxning, efter denna tid kan vi inte avgöra om hårväxten är naturlig eller ett resultat av vaxningen.

Vi kan inte avgöra hur snabbt håret kommer att växa tillbaka då hårväxten är individuell och varierar mycket mellan olika personer.